Clubkampioenschap 2019

Wegrenners

De nieuwe clubkampioenen voor 2019 zijn het echtpaar Mariet en Hans van den Eerenbeemt. Gefeliciteerd!

Op zondag 19 mei 2019 vond het clubkampioenschap voor de TWC wegrenners plaats. Het was een stralende dag om te fietsen met maar weinig wind. In totaal deden er 28 deelnemers aan het clubkampioenschap mee.

Bij de dames was Mariet van den Eerenbeemt met 27 strafseconden voor de derde keer clubkampioen en liet hiermee Sjan van Lierop en Ria de Jong achter zich, die respectievelijk tweede en derde werden. Bij de heren was Hans van den Eerenbeemt met 24 strafseconden voor de tweede keer clubkampioen en werd Rudy Jansen tweede en Theo van Dooren derde. Alle winnaars kregen een TWC kledingbon en de clubkampioenen een bos bloemen.

Mountainbikers

De nieuwe ATB clubkampioen voor 2019 is John Welten geworden. Proficiat!

Op zondag 3 november 2019 vond bij de start van het winterseizoen het clubkampioenschap voor de TWC mountainbikers plaats. Dit jaar echter zonder dames zodat er geen dames kampioen is. In totaal deden er 22 deelnemers aan het clubkampioenschap mee.

John Welten deed voor eerst aan het ATB clubkampioenschap mee en werd meteen kampioen met 39 strafseconden. Jan Verhees werd tweede met 65 strafseconden en Jan van den Hurk derde met 97 strafseconden. Alle winnaars kregen een TWC kledingbon en de clubkampioen een bos bloemen.