Death Valley De Peel

Op zaterdag 21 september willen we fietsen op de gewone fiets. De partner is ook van harte welkom. Een fietstocht wordt georganiseerd vanuit het museum. De routekaartjes  zijn gratis verkrijgbaar bij het museum en als bijlage. Om 12.30 uur samenkomst bij het museum. Ontvangst met een kop koffie en een inleidend verhaal van circa 20-30 minuten. Daarna start de fietstocht om circa 13.00 uur.

De aangegeven fietsroutes leiden langs gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in WOII.

Voor het fietsen van de routes volgt u de aangegeven knooppunten. Voor de exacte locaties van enkele gebeurtenissen moet u afwijken van de knooppuntenroute. Op het kaartje zijn deze aangegeven met een stippellijn.

In De Peel zijn vele vliegtuigen neergestort. De locaties van deze crashes zijn aangegeven met een vliegtuigje.

Voor de zaterdag 21 september willen we graag weten of hier interesse voor is. Dus graag even aanmelden bij info@twcasten.nl

 

Op zondag 22 september willen we met de racefiets de route fietsen (108km) die uitgezet is door Ryan van Laarhoven en Harrie Jöris; “Tussen de Vuurlinie 1944”.  Tijdens deze tocht fietsen we, zonder onderweg te stoppen, langs diverse bijzondere plekken tijdens WOII in de Peel.

Het vertrek is om 08.45 uur bij Café Zaal van Hoek, Markt 12 in Asten.

Deze route staat ook op de racefiets kalender voor Groep 1, 2 en 3 en is beschikbaar voor download.

GPX route Tussen de Vuurlinie 1944